تحليل الفرق بين مزيل رغوة السيليكون ومزيل رغوة البولي إيثر

03-08-2024

Silikonskumdämpareoch polyeter skumdämpare är en gren av skumdämpande produkter, vi vet alla att de två är samma skumdämpare, kan användas för att lösa en mängd olika skumproblem. Idag vill vi introducera skillnaden mellan de två, så att du kan få en tydligare förståelse för dessa två typer av skumdämpare.


Silikonskumdämpare och polyeterskumdämpareär uppkallade efter sina huvudkomponenter, skillnaden mellan de två inkluderar de olika komponenterna, kan appliceras på olika skumsystem, liksom skillnaden i användningen av effekten.

defoamer

Organiskt skumdämpande kiselmedelanvänds i allmänhet silikonolja och emulgeringsmedel och andra tillsatser polymerisation, silikon skumdämpande medel på grund av dess användning av silikonkomponenter, bestämmer att den kan användas i vattenhaltiga system, kan också användas i oljiga system, användningsområdet är relativt brett. Antiskummedel tillverkat av silikon har egenskaperna hos giftfri, snabb skumdämpare, ingen irriterande lukt, inga biverkningar.


Skumdämpare av polyetergjord av polyeter och andra tillsatser, är ett slagsantiskummedelofta används i vattenhaltiga skumsystem, i användningen av effekten, polyeter antiskummedlet i sig är inte särskilt enastående förmåga att bryta bubblan, men polyeter antiskummedlet har en stark förmåga att hämma skum. Den skumdämpande och skumhämmande förmågan hos silikon antiskummedel är relativt balanserad, det bör noteras att silikon antiskummedel i emulgeringsprocessen är lätt att ha problem, vilket påverkar dess prestanda.


Från ovanstående analys kan vi se attskumdämpare av silikonkan användas i vattenbaserat och oljebaserat skumsystem, och dess antiskumnings- och skumhämmande förmåga är relativt bra, men måste lösa problemen som uppstår från emulgeringsprocessen, annars kommer användningen av effekten att äventyras. Polyeter skumdämpare är i allmänhet endast lämplig för vattenhaltiga system, på grund av dess skumdämpande förmåga och skumdämpande förmåga skillnaden, så polyeter skumdämpare är lämplig för tillsats innan skummet inte genereras, direkt hämmar genereringen av skum.


Obter o preço mais recente? Responderemos o mais breve possível (dentro de 12 horas)

Política de Privacidade